Prodaja Apartmana Kopaonik

Investirajte u vrhunski kvalitet života sa našim kompletno opremljenim apartmanima na Kopaoniku. Uživajte u spektakularnim pogledima na planinu i vetrenjače iz udobnosti svoje terase. Naši apartmani su opremljeni najsavremenijom tehnologijom, uključujući električno podno grejanje ili norveške radijatore, video nadzor i vrata od 100% recikliranog drveta.

Osim toga, tarket kuhinje i ormari su takođe izrađeni od recikliranog drveta, pružajući ekološki odgovoran pristup. Uživajte u izuzetnoj termo i akustičnoj izolaciji, PVC stolariji sa eco garancijom i troslojnim staklima. Svi ovi elementi stvaraju oazu mira i komfora.

Hotel takođe nudi brojne pogodnosti, uključujući spa centar, recepciju otvorenu 24/7, parking za goste hotela i vlasnike apartmana, dve skijašnice i lobby bar. Investirajte u luksuzan i održiv životni prostor na Kopaoniku, gde se udobnost susreće sa ekološkom odgovornošću.

image00078

Pogledajte raspored apartmana po etazama

Potkrovlje

Drugi sprat

Prvi sprat

Prizemlje

Suteren -1

Proveri raspoloživost apartmana i cene

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.