Prodaja Apartmana Kopaonik

Prodaja kompletno opremljenih apartmana na Kopaoniku,  sa pogledima na planinu i vetrenjače.  Pojedini tipovi apartmana imaju terase sa prelepim pogledom na ovu divnu planinu. U zavisnosti od same kvadrature apartmani su opremljeni električnim podnim grejanjem ili norveškim radijatorima, video nadzorom. Vrata su izrađena od 100% recikliranog drveta, kao i tarket kuhinje i ormari. Izuzetna termo i akustična izolacija, PVC stolija sa eco garancijom i troslojnim staklima, a tu je i mini bar. U okviru hotela se nalazi: spa centar, recepcija koja vam je dostupna 24/7 kao i parking za goste hotela i vlasinike apartmana, dve skijašnice i lobby bar. 

Studio Apartman 33m2

Studio apartman površine 33m2 izuzetna udobnost i komfor. Sadrži bračni krevet, kompletno opremljenu kuhinju, šank i kupatilo.

Apartman 37m2

Apartman 37mse sastoji od 2 sobe dnevne i spavaće, kuhinje, kupatila i dve terase.

Porodični apartman 41m2

Porodični apartman sa dve odvojene spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i 2 terase. 

Porodični apartman 49m2

Porodični apartman 49m2. Neverovatan apartman gde je sa stilom upakovana dnevna soba sa kuhinjom i dve spavaće sobe. 2 terase omogućavaju slobodu sa prelepim pogledom.

Apartman 72m2

Najveći apartman u ponudi sa velikom trpezarijom i dnevnom sobom, prostranom kuhinjom, dve spavaće sobe i 2 terase sa prelepim pogledom na okolinu. 

Proveri raspoloživost apartmana i cene

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.