Apartman 41 m2

Vaš prostrani porodični apartman na Kopaoniku, površine 41m2, idealan za udoban boravak vaše porodice. Ovaj apartman nudi odvojenu spavaću sobu za potpunu privatnost, veliki dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, moderno kupatilo i dve terase koje pružaju predivan pogled na planinske pejzaže. Sa pažljivim dizajnom i funkcionalnim prostorom, ovo je savršeno mesto za stvaranje porodičnih uspomena. Rezervišite svoj dom na Kopaoniku sada i osigurajte trajnu oazu udobnosti za vašu porodicu.

Za vas smo spremili samo najbolje

IMG_5993

Funkcionalnost

Mala ali kompletno oprmljena kuhinja sa šankom umesto trpezarisjkog stola koja pruža sve što je potrebno za pripremu i użivanje u obroku i flaši dobrog vina sa pogledom na obronke Kopaonika

1672851958518949

Dve terase

Uživajte u dva dragulja prirode na Kopaoniku - dve terase sa fascinantnim pogledima na stazu za skijanje i slikovitu dolinu. Vaša privatna oaza sa spektakularnim panoramskim vidicima.

image00060

Moderno Kupatilo

Naše kupatilo predstavlja spoj modernog dizajna i besprekorne funkcionalnosti. Pažljivo odabrani materijali stvaraju harmoniju i doprinose ukupnom luksuznom doživljaju.

Idelan raspored za mali prostor

Opremljeno sa stilom

Dizajn apartmana pažljivo je promišljen kako bi se maksimalno iskoristio prostor. 

  • WiFi
  • Podno Grejanje
  • Vrata su izrađena od 100% recikliranog drveta, kao i tarket kuhinje i ormari.
  • Izuzetna termo i akustična izolacija
  • PVC stolija sa eco garancijom i troslojnim staklima
image00065
image00061
image00055
IMG_5993
image00060
image00051
image00059

Proveri raspoloživost i cenu ovog apartmana

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.