Dodatni sadržaj

Dobrodošli apartmane na Kopaoniku, gde luksuz susreće udobnost! Naši apartmani, dostupni 24 sata dnevno, smešteni su u sklopu hotela koji nudi dodatne sadržaje kako bi vaš boravak bio još prijatniji i opušteniji. Otkrijte udobnost i raznovrsnost usluga koje čine vaš boravak nezaboravnim. Investirajte u kvalitetan smeštaj i dodatne pogodnosti, pružajući sebi savršeno okruženje za opuštanje i uživanje na Kopaoniku.

Spa Centar

Otkrijte savršen spoj luksuza i opuštanja u našim Spa centru. Naš Spa centar nudi jedinstven doživljaj sa pogledom na vetrenjače, pružajući vam mogućnost da uživate u blagotvornim efektima parnih kupatila, infra sauna, relax klupa, finskih sauna i hidromasažnih kada. Svakodnevni stres će nestati dok uživate u očaravajućim pejzažima planine. Obezbedite sebi ekskluzivan prostor za relaksaciju i uživanje, investirajte u vaše apartmane na Kopaoniku.

spa-centar-vila-golija-kopaonik
spa-centat-vila-golija-kopaonik-3

Recepcija

Hotel poseduje stalno otvorenu recepciju, koja vam je na usluzi u svakoj situaciji, a zaposleni u kompleksu pomoći će vam uvek kada je to potrebno.

Od momenta kupovine vlasnik apartmana može samo da uživa. Recepciju možete koristiti za kompletno izdavanje i održavanje vašeg apartmana. Celokupan koncept je osmišljen tako da je apartman uvek čist i potpuno funkcionalan.

Loby Bar

Dobrodošli u naše apartmane na Kopaoniku, gde je Loby bar ne samo mesto za osveženje, već i oaza zajedničkog opuštanja i uživanja. Ovaj elegantan prostor nudi savršen spoj udobnosti i atmosfere, stvarajući prijateljsku sredinu gde se gosti mogu opustiti i uživati. Investirajte u svoj sopstveni kutak na Kopaoniku i doživite harmoniju modernog stila i prijatne atmosfere našeg Loby bara.

loby-bar-sa-pogledom-vila-golija-kopaonik
loby-bar-vila-golija-kopaonik

Kafić

Otkrijte savršen spoj udobnosti i društvenog ugođaja u našim apartmanima na Kopaoniku. Pored spektakularnog smeštaja, nudimo vam i prijatan kafić gde možete uživati u opuštenoj atmosferi uz čašu osvežavajućeg pića. Ovaj prostor je idealan za ćaskanje, druženje i stvaranje nezaboravnih trenutaka. Investirajte u svoj kutak na Kopaoniku i doživite potpuni ugođaj koji naša ponuda pruža.

Lift

Otkrijte vrhunski doživljaj na Kopaoniku u našem Hotelu Vila Golija. Naša ponuda uključuje panoramski lift sa spektakularnim pogledom na prelepe obronke Kopaonika. Uz svaki uspon, osetićete spoj luksuza i prirodne lepote, čineći vaš boravak nezaboravnim. Investirajte u ekskluzivan apartman i uživajte u jedinstvenim panoramskim pogledima koje nudi Hotel Vila Golija na Kopaoniku.

panoramski-lift-vila-golija-kopaonik
vila-golija-skijasnica

Skijašnica

Otkrijte savršen spoj praktičnosti i uživanja u našim apartmanima na Kopaoniku. Za ljubitelje skijanja, naš hotel vam omogućava da lako ostavite svoje skije unutar objekta, pružajući vam dodatnu pogodnost i uštedu vremena. Uživajte u bezbrižnom skijaškom iskustvu i investirajte u svoj apartman na Kopaoniku, gde praktičnost susreće strast prema skijanju.

Proveri raspoloživost apartmana i cene

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.