Studio Apartman 37 m2

Prostrani apartman na Kopaoniku, površine 37 m2, koji kombinuje udobnost i funkcionalnost. Sa odvojenom spavaćom sobom, udobnom dnevnom sobom sa potpuno opremljenom kuhinjom, prostranim kupatilom i dve terase, ovaj apartman pruža savršen sklad između privatnosti i zajedničkog prostora. Uživajte u planinskom ambijentu sa udobnošću doma i osećajte se kao kod kuće dok istražujete lepote Kopaonika. Rezervišite svoj boravak sada i doživite planinski raj na jedinstven način!

Za vas smo spremili samo najbolje

image00200

Funkcionalnost

Mala ali kompletno oprmljena kuhinja sa šankom umesto trpezarisjkog stola koja pruža sve što je potrebno za pripremu i użivanje u obroku i flaši dobrog vina sa pogledom na obronke Kopaonika

image00183

Bračni Krevet

Veliki bračni krevet obezbeđuje miran san tokom boravka. Miran san je neophodan kako bi se obezbedila snaga za duge i lepe šetnje, skijanje, biciklizam i uživanje u svim čarima Kopaonika

image00190

Moderno Kupatilo

Naše kupatilo predstavlja spoj modernog dizajna i besprekorne funkcionalnosti. Pažljivo odabrani materijali stvaraju harmoniju i doprinose ukupnom luksuznom doživljaju.

Idelan raspored za mali prostor

Opremljeno sa stilom

Dizajn apartmana pažljivo je promišljen kako bi se maksimalno iskoristio prostor. 

  • WiFi
  • Podno Grejanje
  • Vrata su izrađena od 100% recikliranog drveta, kao i tarket kuhinje i ormari.
  • Izuzetna termo i akustična izolacija
  • PVC stolija sa eco garancijom i troslojnim staklima
image00199
image00183
image00192
image00196
image00177
image00186
image00190

Proveri raspoloživost i cenu ovog apartmana

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.