Apartman 49 m2

Dobrodošli u vaš porodični apartman na Kopaoniku, prostornog dizajna od 49m2. Ovaj neverovatan apartman oduševljava svojom elegancijom, gde je dnevna soba sa kuhinjom maštovito upakovana sa stilom. Dve udobne spavaće sobe pružaju privatnost i opuštanje, dok 2 terase omogućavaju slobodu uživanja u prelepom pogledu na okolne planinske pejzaže. Ovaj apartman je spoj luksuza i udobnosti, pružajući idealno mesto za porodični odmor. Rezervišite sada i doživite nezaboravan boravak na Kopaoniku!

Za vas smo spremili samo najbolje

IMG_4084

Funkcionalnost

Mala ali kompletno oprmljena kuhinja sa šankom umesto trpezarisjkog stola koja pruža sve što je potrebno za pripremu i użivanje u obroku i flaši dobrog vina sa pogledom na obronke Kopaonika

1672851958518949

Dve terase

Uživajte u dva dragulja prirode na Kopaoniku - dve terase sa fascinantnim pogledima na stazu za skijanje i slikovitu dolinu. Vaša privatna oaza sa spektakularnim panoramskim vidicima.

image00189

Moderno Kupatilo

Naše kupatilo predstavlja spoj modernog dizajna i besprekorne funkcionalnosti. Pažljivo odabrani materijali stvaraju harmoniju i doprinose ukupnom luksuznom doživljaju.

Idelan raspored za mali prostor

Opremljeno sa stilom

Dizajn apartmana pažljivo je promišljen kako bi se maksimalno iskoristio prostor. 

  • WiFi
  • Podno Grejanje
  • Vrata su izrađena od 100% recikliranog drveta, kao i tarket kuhinje i ormari.
  • Izuzetna termo i akustična izolacija
  • PVC stolija sa eco garancijom i troslojnim staklima
image00065
image00061
image00055
IMG_5993
image00060
image00051
image00059

Proveri raspoloživost i cenu ovog apartmana

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.