Apartman 72 m2

Dobrodošli u naš porodični apartman na Kopaoniku, prostorne oaze od 72m2. Ovaj najveći apartman u našoj ponudi osvaja svojom prostranošću, nudeći veliku trpezariju i dnevnu sobu, prostranu kuhinju, dve udobne spavaće sobe i dve terase sa zaista prelepim pogledom na okolinu. Uživajte u udobnosti i luksuzu dok istražujete planinske pejzaže. Rezervišite svoj boravak sada i doživite porodičnu idilu na Kopaoniku.

Za vas smo spremili samo najbolje

IMG_1538

Funkcionalnost

Mala ali kompletno oprmljena kuhinja sa šankom umesto trpezarisjkog stola koja pruža sve što je potrebno za pripremu i użivanje u obroku i flaši dobrog vina sa pogledom na obronke Kopaonika

1672851958518949

Dve terase

Uživajte u dva dragulja prirode na Kopaoniku - dve terase sa fascinantnim pogledima na stazu za skijanje i slikovitu dolinu. Vaša privatna oaza sa spektakularnim panoramskim vidicima.

image00142

Bračni Krevet

Veliki bračni krevet obezbeđuje miran san tokom boravka. Miran san je neophodan kako bi se obezbedila snaga za duge i lepe šetnje, skijanje, biciklizam i uživanje u svim čarima Kopaonika

Idelan raspored za mali prostor

Opremljeno sa stilom

Dizajn apartmana pažljivo je promišljen kako bi se maksimalno iskoristio prostor. 

  • WiFi
  • Podno Grejanje
  • Vrata su izrađena od 100% recikliranog drveta, kao i tarket kuhinje i ormari.
  • Izuzetna termo i akustična izolacija
  • PVC stolija sa eco garancijom i troslojnim staklima
IMG_1540
IMG_1539
image00162
image00142
image00151
image00133
image00139

Proveri raspoloživost i cenu ovog apartmana

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.