Prodaja apartmana na Kopaoniku

Omogući sebi slobodu i beg od gradske gužve, investiraj u apartman na Kopaoniku.
0
Moderno opremljenih apartmana
0
Izgradjena kvadrata
0 +
Parking mesta za goste i Vlasnike aparmtna
O nama

Vila Golija Kopaonik

Dobrodošli u Vila Golija na Kopaoniku – vaš izbor za vrhunski kvalitet apartmana. Naša vila se ponosi izuzetnim kvalitetom gradnje, koristeći najfinije materijale i posvećujući posebnu pažnju svakom detalju. U našoj ponudi su kompletno opremljeni apartmani, prilagođeni različitim potrebama, sa kvadraturama od 23 do 72m². Posetite nas i otkrijte vrhunski standard smeštaja na najosunčanijem delu Kopaonika. Investirajte u udobnost, luksuz i nezaboravan boravak – postanite vlasnik vrhunskog apartmana u srcu planinskog raja.

vila-golija-kopaonik
Apartman 42 na Kopaoniku Vila Golija
IMG_1535
Kopaonik

Lokacija Vila Golije

Dobrodošli u Vila Golija, vašu oazu na Kopaoniku! Smestili smo se u mirnom novom naselju “Suncani Breg”, udaljenom samo 1,8 km od centra Kopaonika. Ova idilična lokacija na Severozapadnoj strani, iznad naselja Treska, pruža vam mir i tišinu, izdvojene od gužve i buke.

Naša vila je posebno pozicionirana na najosunčanijem delu Kopaonika, sa preko 250 sunčanih dana godišnje i oko 900 sati sunca. Ovo je savršeno mesto za uživanje tokom cele godine, kako u zimskim radostima, tako i u letnjim avanturama.

Investirajte u svoj komfor i mir u Vila Golija, gde se spaja udobnost, priroda i luksuz. Postanite deo naše zajednice na Kopaoniku i doživite nezaboravne trenutke na najosunčanijem delu planinske lepote.

Dodatni sadržaj

Spa centar

Osim apartmana vrhunskog kvaliteta i komfora, u hotelu Vila Golija na Kopaoniku vas čeka i dodatni sadržaj koji je spreman da ispuni sva vaša očekivanja.
Nakon skijanja, šetenje i obilaska prelepe okoline i planine Kopaonik i povratka u smeštaj imaćete sve što vam je potrebno. Spa Centar, Loby Bar, Kafić.

spa-centar-vila-golija-kopaonik
spa-centat-vila-golija-kopaonik-3
Izdavanje i održavanje apartmana

Recepcija

Posebna pogodnost za sve vlasnike apartmana koji žele da vreme koje ne provode u apartmanu iskoriste za izdavanje. Recepcija Vile Golije je na raspolaganju za kompletno izdavanje i održavanje vašeg apartmana kako bi vam omogućili isplativost i povrat investicije. 

Apartmani za sve

Kvadratura apartmana je od 23 do 72m².

Proveri raspoloživost apartmana i cene

Pravo je vreme da nas kontaktirate kako bi proverili raspoloživost i dozvoliš da ti predstavimo apartmane na Kopaniku kao pravu investiciju za tebe.